30 d’oct. 2008

Les nostres mans al vestíbul!

Ha arribat la tardor i hem decidit decorar el vestíbul amb arbres.
Les copes dels arbres estan plenes de fulles que hem fet estampant les nostres mans amb pintura dels colors de la tardor.

Decoració de tardor



Els nens i nenes de primer hem decorat el passadís amb els nostres dibuixos fets sobre paper de diari.

Padrins de 4t visiten P-3


La setmana passada els alumnes de 4t. i els de P-3 vam realitzar vàries activitats junts perquè som padrins i fillols.Primer ens vam conèixer i després vam fer els panellets.
També els nens i nenes de 4t. vam voler fer un petit regal als nostres fillols, era una caixeta feta a mà, on els petits podien posar castanyes o altres cosetes.
Finalment vam gaudir de la festa plegats. Esperem poder realitzar moltes més activitats junts durant el curs!!

Exposició de panellets





Que bons deuen estar!

28 d’oct. 2008

Continuem fent panellets


Els nens i nenes de l'escola continuem fent panellets, estan quedant de pastisseria!

27 d’oct. 2008

Fem panellets!


Aquesta setmana tots els nens i nenes de l'escola fem panellets.

Als mes petits de l'escola ens ajuden els nostres padrins mes grans.

Per fer els panellets hem necessitat: ametlla molta, sucre i una patata per fer la massa. Pinyons, ametlles, coco i cireres per decorar i un ou per deixar-los brillants.

La Maria, la nostra cuinera, els cou al forn durant 7 minuts a 120 graus i ens els menjarem aquest dijous a la tarda quan celebrarem la festa de la Castanyada.

Recordeu que divendres és festa i no hi haurà escola.

24 d’oct. 2008

Preparant la festa de la Castanyada

Els nens i nenes de segon hem volgut redactar nosaltres mateixos una nota als pares i les mares par tal de portar castanyes el dia 30 d’octubre.

Aprofitem l'avinentesa per recordar-vos a totes les famílies que cal portar un grapat de castanyes torrades per la celebració de la castanyada.

22 d’oct. 2008

La Castanyera ja és aquí

Gràcies a les mares de l'AMPA la castanyera ja està a l'escola!

21 d’oct. 2008

Una visita molt especial!



Avui els nens i nenes de 4t hem rebut una visita molt especial! Patrick Lam, el mestre amb el qual vam realitzar el nostre projecte de col.laboració internacional amb amb Hong Kong, ens ha visitat de nou i s'en recordava de tots nosaltres! Venia acompanyat de Mireia Muntané, directora de la Oficina de Cooperació Educativa i Científica Internacional i de Nancy Law Directora de la divsió d'estudis d'informació i tecnologia de la facultat d'educació de Hong Kong.

Patrick és el director de l'escola de Hong Kong, escola amb la qual duem a terme un projecte pedagògic que ens permet intercanviar informació i comunicar-nos en anglés amb nens i nenes d'aquesta llunyana ciutat.

Ha estat una visita d'allò més interessant, doncs, hem pogut tornar a parlar amb ell i entre tots hem recordat el nostre treball conjunt del curs passat.

A més, hem rebut un obsequi precios fet pels nens i nenes de Hong Kong.

16 d’oct. 2008

Canal Olímpic

Ahir, dimecres 15 d’octubre, amb una calor impressionant i un dia amb molta claror, (cosa que ens va anar molt bé per l’activitat que vam fer), els alumnes de 6è vam anar al canal olímpic on vam fer dues activitats d’aigua molt divertides: K2 i barca.



Uns monitors ens van ensenyar les diferents tècniques per poder anar amb aquestes embarcacions: girar, anar endarrera...

Ens va costar, sobretot coordinar-nos, però va ser molt divertit i finalment ens en vam sortir. A més a més, ens vam mullar tant que ens vam haver de canviar de roba. Sort que n’havíem portat de recanvi. Bé, algú es va deixar alguna cosa...

En definitiva, és una sortida que recomanem a tothom. A més d’aprendre coses, gaudeixes i se’t fa molt curt. Ja hi tornaríem altre cop, ja!!!!!

Les TIC


ELs nens i nenes de 5è aprenem a fer coses tan maques com aquestes a les classes de TIC

15 d’oct. 2008

QUAN TOCA MÚSICA....JUGUEM AL REI DEL SILENCI!!

Els nens i nenes de primer i segon per anar i tornar de l'aula de música juguem a un joc molt divertit per no fer ni mica de soroll pujant i baixant les escales.
És el joc del Rei del Silenci: Un nen o nena (rei o reina) ens diu a la classe una "ordre musical" que em de fer sense fer soroll per anar a l'aula. Tots la fem amb el màxim silenci possible (fent un gest). Quan arribem el rei o reina, que ens ha mirat detingudament, posa la corona a qui més silenciosament la fet. I ja tenim un altre Rei o reina!!
I així, tot l'any tenim noves ordres i tothom pot ser rei o reina per un dia!!

14 d’oct. 2008

Aprenem a utilitzar l'ordinador



Els nois i noies de la classe de 4tB estem aprenent a crear les nostres carpetes a l'ordinador i a guardar els documents que fem. Durant aquests dies també estem insertant imatges d'internet per crear documents word.

11 d’oct. 2008

DANSEM A LA FESTA DE LES CORTS!!!

Els nens i nenes de tercer, aquest dijous 9 d'octubre, hem anat a la plaça de la Concòrdia per fer una ballada d'escoles del barri en motiu de la Festa Major de Les Corts.

Ha estat divertit, emocionant i ens hem sentit part de la Festa.

Els capgrossos de l'escola han ballat amb els de les altres escoles essent també protagonistes d'aquesta trobada gràcies als nostres participatius pares i mares!



Ens ho hem passat d'allò més bé recordant les danses que ja varem ballar el curs passat.

Al Web del CRP de Les Corts podeu veure el Vídeo.

VISCA LA FESTA MAJOR!!

8 d’oct. 2008

A l’aigua!


Els nens i nenes de primer hem començat l’activitat de piscina al Club Esportiu Mediterrani. Ja de bon matí estàvem molt il•lusionats i no podíem amagar les ganes d’anar-hi. Ens hem portat molt bé en tot moment i els monitors de la piscina han estat molt simpàtics.

7 d’oct. 2008

Aprenem a publicar notícies


Hola! Som els nens i nenes de 4tB i estem aprenent a publicar notícies al bloc de la nostra escola.
Més endavant veureu moltes de les activitats que farem durant el curs i cada cop publicarem notícies més "divertides".

6 d’oct. 2008

Les classes d'educació física

Les classes d'educació fisica de la Sònia i Raquel consten de tres parts: L'escalfament, part central i tornada a la calma. Els jocs i activitats que es realitzen tenen una intensitat diferent segons si pertanyen a una part o a una altra. Procurem que la classe sempre sigui molt divertida alhora que profitosa.