27 de maig 2009

Primers Auxilis a l'Escola


Aquest migdia, la Sònia Bajoz, coordinadora de Riscos Laborals de l'escola ens ha ofert una conferència pràctica de primers auxilis centrada en el massatge de reanimació pulmonar.
Tots nosaltres hem pogut practicar amb "l'Anne", cedida per l'Hospital Platón.
Continuarem amb el cicle de conferències relacionades amb diferents aspectes de prevenció i cura d'accidents.

Monestir de Santes Creus

Us recomanem la visita al Monestir de Santes Creus situat a Aiguamúrcia, dins de la comarca de l’Alt Camp

Per mitjà de llegendes ens van explicar la vida dins un monestir.
Cal dir que, el de Santes Creus és d’estil romànic i gòtic i data del segle XII.

25 de maig 2009

Orientacorts




Els nois i noies de sisè hem participat a l'Orientacorts, activitat esportiva que organitza el CRP de les corts a Collserola. Hem passat per set estacions organitzades en un circuit. Cadascuna de les proves ha estat molt divertida. Ens hem orientat a través dels arbres, mapes, i d'altres obstacles col·locats al terreny.

20 de maig 2009

Jocs Florals del Districte de Les Corts

Als XXIII Jocs Florals del Districte de Les Corts celebrats ahir van sortir com treballs guardonats els de la Maria Roldan de 4t B i de la Naiara Campos de 5è A. Enhorabona!
Els seus escrits passaran a participar als Jocs Florals de Barcelona ciutat, els desitgem molt bona sort!

També van participar el Gerard de 6è, la Laia de 3r amb els seus escrits i l'Eloi de P-5 amb aquest dibuix:

19 de maig 2009

Rodolfo del Hoyo


Avui ha vingut a visitar als nois i noies del cicle superior, el senyor Rodolfo del Hoyo, escriptor d’El Secret del Planeta Moix.
Ens ha semblat una persona molt educada i amable. Ens ha volgut explicar anècdotes de la seva vida que l’han dut a escollir la seva professió. També ens ha parlat del llibre que nosaltres hem llegit i d’altres que ha escrit i que li han agradat.
Esperem que ens torni a visitar aviat.

18 de maig 2009

Colònies 6è

Aquí teniu les fotografies de les nostres colònies a Can Bosc de Sant Iscle de Vallalta. Els nois i noies de sisè ens ho hem passat molt bé com podreu veure:

15 de maig 2009

La Cantata a l'auditori


Després de molts esforços ha arribat el gran dia. Els nois i noies de 5è hem interpretat la magnífica Cantata que porta com a títol: "L'Arion i el Dofí"davant d'un nombrós púbic entregat a l'Auditori de Barcelona. Ha estat un plaer el poder experimentar aquesta activitat.

12 de maig 2009

Assaig de la Cantata


Els nois i noies de cinquè fan els últims assajos per a la Cantata que tindrà lloc el dimecres 13 de maig a l'Auditori.
Bona Sort!

11 de maig 2009

Activitats esportives fora de l'escola


Els nois i noies de 6è hem anat al Poliesportiu La Verneda a realitzar dues activitats esportives: spining i acrobàcies en un matalàs elàstic. Ha estat molt divertit i molt cansat. Avui hem suat la samarreta!!

7 de maig 2009

Avui...

No sabem el motiu, però...
avui, molts dels nens i nenes de l'escola han vingut vestits així...

5 de maig 2009

El país de l'aigua

Els/les alumnes de Cicle Mitjà hem realitzat una activitat sobre l’aigua. Els monitors del programa Gotagotham ens han explicat la història del recorregut urbà de l’aigua a través d’uns personatges molt engrescadors. També hem realitzat tallers: xapes, pinta les aigües i la pluja de les idees. Però el més important és que hem parlat de com estalviar aigua a casa nostra, a l’escola... i perquè ho hem de fer.