10 de nov. 2011

PRESENTACIÓ A SISÈ DEL LLIBRE: EL PETIT PRINCEP

Ahir dimarts a la tarda va venir el senyor Iñaki Arregui del Centre de Recursos Pedagògics de Les Corts, a explicar coses sobre el famós conte “El petit príncep” i el seu autor.
Les dues classes estàvem molt atentes i interessades en l’explicació que donava el simpàtic home.
Tothom estava nerviós en acabar perquè ja volien llegir el fabulós llibre.
Els nens diuen que va ser una molt bona tarda l’escola.
Fernando Heras
L’home va parlar-nos de "El petit príncep" d’Antoine de Saint-Exupéry. Jo ja havia sentit parlar d’aquest llibre i també el tinc a casa. Aquest senyor transmetia molta passió per aquest llibre i pel seu autor de qui ens va explicar la seva vida.
A mi m’han agafat moltes ganes de llegir-lo.
Felix Forroll

L’explicació del llibre va ser impressionant, emocionant, entretinguda, especial i mil coses més que resulten difícils d’explicar.
Ja tinc moltes ganes de llegir-lo i cada com augmenten més.
Nerea Martínez

L’experiència d’estar escoltant un senyor que sabia tant sobre un llibre tant bonic com aquest va ser molt bona i penso que ens va fer entrar una mica més en el món de la lectura. També en va agradar molt que ens expliqués la vida de l’autor.
Pol Nebot

Ha estat una classe molt interessant en la qual tots els de Sisè no hem parat de fixar-nos en el que explicava. Ens ha agradat molt.
Us recomanem llegir el llibre. Llegint ens ho podem passat molt bé.
Miguel Azpeitia

Les frases que més m’han cridat l’atenció són:
“Les coses més importats per la vida són invisibles als ulls”.
L’ altra: "l’ amistat és la sensació o sentiment més bonic per poder estimar i comprendre els amics i poder ajudar- los".
Iman El Ghaidouni

Ens ha dit com es deia l’autor, Antoine de Saint- Exupéry, i ens ha explicat la seva vida en poques paraules (francès, pilot d’aviació, escriptor...) També ens ha mostrat unes imatges sobre el llibre i l’ autor i com es vestien els pilots amb un gorra i una mena d’auriculars perquè l’ avió feia molt de soroll.
Ha estat una experiència divertida i que voldria que tornés a passar.
Joanna Franco

El conte “El petit príncep” és una història realment bonica. Tracta d’ un nen que vol trobar l’amistat perquè viu en un planeta solitari, on només té una rosa a la que cuida amb tot el seu amor.
Durant les seves aventures en busca de l’amistat passa per la Terra, el nostre planeta, i es troba amb una guineu que li ensenya a estimar. S’ entenen força bé, però el petit príncep ha de seguir el seu camí i se’ n va perquè no troba el que buscava.
Laia Rascón