26 de maig 2013

Colònies 6è 2013

Els nens i nenes de sisè hem gaudit moltíssim amb les colònies que vam realitzar els dies 13, 14 i 15 de maig a la casa de colònies la Garbinada a Torroella de Montgrí (Girona). Per aquest motiu, us volem mostrar una petita mostra de texts escrits en els que us expliquem el que vam viure i el que més valorem d’aquestes esperades i últimes colònies al Pau Romeva. Esperem que us agradin la mostra d’experiències viscudes,...

Els nens i nenes de sisè.

L' estada a la casa de colònies la Garbinada a Torroella de Montgrí (Girona) (una casa molt bonica) a estat molt divertida... Vam arribar el dilluns 13 i vam marxar el dimecres 15 al migdia. Les activitats que vam fer van ser molt divertides, però per mi i per molts les més interessants van ser el caiac seguit d'un recorregut amb bici per la muntanya. Com ja he dit abans, la Garbinada és una casa molt bonica i ampla. Té piscina, camp de futbol i de futgolf, un mini rocòdrom... Les habitacions són petites però acollidores amb bones vistes i lavabo propi. (La casa ja us he dit que és molt gran). En aquesta casa va venir una altra escola i la majoria ens vam fer amics (sobre tot les nenes). Tot va començar amb una discussió i després vam fer les paus i a partir d' aquell moment ja ens vam fer amics. En conclusió, ens ho vam passar súper bé !!!
ALEJANDRO VALENCIA 6è B

El que més valoro de les colònies va des de les activitats fins la convivència. Vull començar destacant les relacions, per exemple, amb els monitors; manteníem una relació molt propera, per sort no eren molt durs, sinó amables i graciosos. En segon lloc, els de les altres escoles van ser agradables des del primer moment que els vam tractar, van ser respectuosos i ens vam ajudar en situacions, tant als nens com a les nenes. Per últim, la relació amb els de la nostra escola ha sigut més crítica. Hem tingut una gran discussió i alguns problemes menors, per exemple pel matí amb els “basureros”, “chatarreros”, “butaneros” etc. La distribució de la casa m’ha agradat , un exemple, que teníem el bany instal•lat a les habitacions. També els compartiments, ja que podíem decidir amb qui estar. Però una cosa que no m’ha fet molta gràcia es que totes les habitacions tenien terrassa menys la nostra… El menjador no estava malament, era més o menys com el de l’escola. Les activitats em van semblar molt divertides, hi havia alguna que m’agradava més que una altra. Les activitats que més em van divertir són: Caiac, rocòdrom,tir amb arc, BTT i la discoteca. En general es pot dir que han sigut molt bones colònies, tant per la casa i els serveis, les activitats o les relacions humanes. I sens dubte, se’m van fer molt curtes!
ANNA MARTÍ CATALÀ 6è A

Vam arribar el dia tretze de maig a la casa de colònies La Garbinada. Durant tres dies vam fer moltes activitats, però a mi, les que més m’han agradat van ser: el “kayak”, el tir amb arc i la volta amb bicicleta. Les activitats de nit també van estar molt bé, sobretot la discoteca. A l’habitació vaig escollir estar amb el Ferran, el Guillermo i el Víctor, ens ho vam passar d’allò més bé. Aquestes colònies han estat genials. I havien uns monitors animats, les activitats eren divertides i la convivència amb els companys i companyes ha estat enriquidora ja que tots junts ens ho hem passat bomba.
ALBERT LÓPEZ SÀNCHEZ 6è B

El viatge durava dues hores i ens vam aturar en un lloc a esmorzar. L'autocar tenia televisió i ens van posar una peli molt “xula”. El paisatge era molt maco, hi havia molt de sol i aire lliure. Els companys fèiem jocs i festes. La casa era gran, tenia discoteca i les habitacions eren amb lliteres. Allà hi havia molta llibertat. Jo dormia amb l'Ilias, l' Adrián, en Pol C., l'Àlex i en Bernat. A fora de la casa hi havia un camp de futbol, un de bàsquet i una piscina. L'activitat que m' ha agradat més és la de tir amb arc.
IVAN COLOM VIVES 6è B