13 de nov. 2015

Consell de delegats nº 1

Punts tractats/Ordre del dia
  • Presentació delegats i subdelegats. 
  • Propòsits pel nou curs.
  • Què podem fer per l'escola? Propostes des de les diferents classes. 
  • Acords. 
Desenvolupament de la sessió:
1. Tots els assistents a la reunió s’han presentat.
 2. Es demana que es puguin repassar totes les normes de l’escola i que tothom les compleixi. (utilització WC, joguines, mòbils, com comportar-se...).
3. Es creu que cal recordar com funciona el reciclatge a l’escola. On cal llençar cada cosa i a on. I es recorda que és molt millor utilitzar carmanyoles o embolcalls de més d’un ús que paper d’alumini.
4. Es proposa poder portar un dia a la setmana petites joguines al pati (cromos, avatons...) que no siguin electròniques. Es traspassarà la proposta al claustre de mestres.
5. Des de 1r es demana poder tenir els seus padrins. S’estudiarà la manera.
6. Des de 6è, exposen que estan treballant el tema dels refugiats i proposen fer una altra campanya solidaria. Es diu que s’estudiarà quina campanya es pot fer.
7. Es demana poder tenir un mirall als WC de nens i nenes. Es diu que es demanarà assessorament per saber si es pot tenir o no i de quin tipus. En el cas que es puguin tenir es compraran.
8. Es demana que s’arreglin les cistelles de bàsquet. Es diu que ja s’ha demanat que ho vinguin a arreglar però que és responsabilitat de tots que les coses no es trenquin.
9. Es demana que ens pintin l’escola. Es traspassarà la demanda al Consorci.