26 de febr. 2014

VISITA AL MUSEU PICASSO


El dijous 6 de febrer les classes de 6è vam anar a visitar el museu Picasso. Les professores ja ens havien explicat algunes de les obres de l’autor i els seus períodes.

L’entrada del museu ens van impactar molt perquè l’edifici era molt maco, però encara ho eren més les obres que s’exposaven.

La primera sala que vam visitar, va ser la del període de infantesa, on hi destacaven: El senyor amb boina, La tia Pepa, La Primera Comunió, i Ciència i Caritat...Sorprenia com pintava de bé essent tant jove.

Seguidament, vam observar obres de l’època on reflectia la tristor i la soledat en els seus quadres. El va inspirar el suïcidi d’un dels seus millors amics. “ Dona Morta“ és un quadre representatiu d’aquest període que al mirar-lo transmetia una forta emoció. Pertanyia al seu període Blau.

Després, enamorat , pinta en rosa arlequins i temes de circ. Vam admirar el quadre titulat “Senyora Canals”. 
Altres molt diferents van ser “Margot”, una dona pintada amb uns colors molt vius, “Blanquita Suarez” on comença amb l’estil cubista i “Las Meninas” que s’assemblen a les de Velázquez, però fetes a l’estil de Picasso. També vam poder admirar la ceràmica.

Com ens va quedar temps vam aprofitar per anar al Parc de la Ciutadella i alguns fins i tot vam entra al Born.

Va resultar una bona sortida.