1 de març 2011

Èric Carle

Volem suggerir-vos, des de cicle mig, la lectura -si més no, el coneixement- dels contes d’Èric Carle, un autor de literatura infantil famosíssim als Estats Units que hem estat treballant recentment.
La seva obra més coneguda, The very hungry caterpillar (L'eruga molt famolenca) és la que hem estat treballant aquest darrer trimestre, tot i que ara estem postas en un altre dels seus contes més coneguts: The mixed up chameleon (El camaleó massa barrejat). Aquests contes han captivat el cor de milions d’infants de tot el món, ja que han estat traduïts a més de 45 idiomes. A nosaltres ens han permès de combinar continguts com ara els dies de la setmana amb els nombres, els aliments, algunes frases fetes, animals nous, a més de fer un recordatori d’altres animals i fruites que ja coneixíem...

Són llibres que no són gens difícils de trobar en llibreries especialitzades en llengua anglesa. Qualsevol dels contes d’aquest gran autor és adient per a practicar la nostra lectura i el coneixement que tenim d’aquest idioma.