13 de maig 2019

APRENEM A SER COMPETENTS A EDUCACIÓ FÍSICA

Jugar forma part del creixements dels nostres infants. L’educació física ha anat evolucionant al llarg dels últims anys de tal forma que ja no es tracta de córrer, sinó de compartir i prendre decisions en grup. Aprenem a divertir-nos i conèixer els nostres límits, a més de ser cada cop més respectuosos amb les normes i els companys i companyes. En aquesta sessió he jugat a: 

1. Relleus de tres en ratlla. - El jugadors es col·loquen en dos equips a una distancia d'una 15 metres d'una zona amb 9 cèrcols, disposats com al tres en ratlla. Els primera alumnes de cada equip surten amb dos mocadors i les deixen en un del nou forats del taller, en tornar toquen la mà del següent company per a que bugui sortir i fer el mateix. D'aquest manera fan curses de relleus per anar movent les peces del tauler i aconseguir-ne lligar 3 en línia.

2. Ball de piques. - Cadascú amb la seva pica, quan donem la senyal, la deixem i agafem la del nostre company a la dreta.

3. Relleus amb cons i pilotes. - El jugadors es col·loquen en dos equips a una distancia d'una 15 metres d'una zona amb 8 cons, quatre per equip. Els primers alumnes de cada equip surten amb una pilota i la deixen en un dels quatre cons de la fila, en tornar toquen la mà del següent company per a que pugui sortir i fer el mateix. Un cop han acabat els quatre, tornen a començar per recollir qualsevol de les pilotes, això fins que tornen a buidar els quatre cons.

Fer clic a l'enllaç per veure totes les fotos:
https://photos.app.goo.gl/QkdpaJ7ZbJrmGDRX8